Järvamaa ja Kesk-Eesti sihtkohad sõidavad messile

Järva Teataja
Copy
TourEst mess Näituste messikeskuses.
TourEst mess Näituste messikeskuses. Foto: Eero Vabamaegi/Postimees

Viljandimaa ja Kesk-Eesti turismiasjalised on taas messile minemas, sest 8.-10. veebruarini toimub Tallinnas Eesti Näituste paviljonides kolmekümne esimene turismimess Tourest.

Sellel korral on eestvedajaks Kesk-Eesti turismiarendusorganisatsioon, kes on koondanud kogu Viljandimaa ja Kesk-Eesti kokku, jagades turismiteavet õlg õla kõrval Soomaast, Mulgimaani, Põltsamaa ja Viljandini, Järvamaast rääkimata.

Kesk-Eesti turismiorganisatsiooni juht Johan-Kristjan Konovalov ütles, et kui varasemalt on messipind jagatud ettevõtete vahel laiali ja igaüks on keskendunud enda tutvustamisele, siis seekord ollakse väljas sihtkohtadena. "Soovime, et messi külastajad saaksid rohkem aimu meie piirkonnast tervikuna ja leiaksid põhjust peatuda Järvamaal, Põltsamaal, Soomaal, Viljandis ja Mulgimaal kauem kui vaid ühe ettevõtte külastamiseks."

Järva maakonnast osalevad Tallinnas toimuval Tourest 2024 turismimessil Eesti piimandusmuuseum, Eesti jalgrattamuuseum, Kilplaste küla, Kirna mõis, Toosikannu puhkekeskus, Järva-Jaani muuseumid, Käru muuseum ja Türi muuseum.

Ka Paide linn on messil esindatud, kuid maakonna ühisest alast eraldi.

Uuri lisa siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles