Paide kunstnik viis kurvikad modellid aktimaalidega Raikküla kultuurikeskusesse

Järva Teataja
Copy
Foto: Raija Merilä Kodugalerii

Paide kunstnik Raija Merilä viis isikliku kunstinäituse esmakordselt Raplamaale. Tema kunstinäitus ”Figurative Paintings – Kujundlikud kunstiteosed” on avatud Raikküla kultuurikeskuses alates sellest nädalast.

Raija Merilä vormikaid aktimaalei on saanud Eestis näha peaaegu tema enda Kodugaleriis ja Paide Kunstigaraazis. Raija on väga produktiivne. Tema loomingud koostuvad ning maastikuist kui ka inimeste piltidest.

Mitmed teosed on maalitud klassikalises stiilis õlivärvidega. Kunstnik on kasutanud ka autoritehnikaid ehk krundinud lõuendid akrüül- ja kipsimassa ja kaunistusliivaga ning saanud nõ kolmemõõtmelise mulje. Teosed on maalitud peaaegu pintsliga aga Raija on loonud mõned näituseteosed ka ainult paletinoaga. Näitusel on näha ning suuri kui ka väiksemaid aktimaalei.

Raikküla kultuurikeskus sobib hästi aktinäituse jaoks, sest see on populaarne täiskasvanud inimestele korraldatud ürituste nagu tantsupitude jne puhul.

Näitus jääb avatuks kuni mai lõpuni. Avamispidu toimub 24. veebruaril kl 20.

Peaaegu kõik teosed on raamitud Raija Merilä Kodugalerii raamimistöökodas Paides ja osad on ka müügis kunstihuvilistele.

Raija Merilä on Kesk-Eesti Kunstnike Liidu ja kunstirühmitus Vedeliku liige.

Rohkem infod Raija Merilä loomingutest ja ka tema CV on näha veebilehel www.artgalerii.info, Google-otsinguga Internetis ja Faceboogis nimega RaijArt ja RaijaMerilaKodugalerii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles