Otepää ralli kulges tempokas rütmis

Kuido Saarpuu
Copy
Ralli absoluutarvestuses olid Karl-Markus Sei/Martin Leotoots kaheksandal kohal. Omas võistlusklassis olid mehed aga teised.
Ralli absoluutarvestuses olid Karl-Markus Sei/Martin Leotoots kaheksandal kohal. Omas võistlusklassis olid mehed aga teised. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel alanud Otepää talveralli jätkus laupäeval kaheksa kiiruskatsega ja võistlejaid ootas ees 94,68 katsekilomeetrit.

Lõpuks kümnest katsest seitse võitnud Gregor Jeets/Timo Tanieli edu oli klassis EMV1 võidu võtnud Karl Martin Volver/Margus Jõerand ees 19,3 sekundit. Lisaks Otepää talveralli absoluutvõidule kuulus Jeets/Tanielile ka esikoht klassis EMV2.

„Otepää plaan tekkis kuna on plaan minna sõitma WRC etapile Rootsi ja see tundus hea soojendusena sõita. Reedel oli natukene rabe, kuigi olud olid ideaali lähedased. Ei saanud kohe kõige paremini käima ja laupäeva hommikul oli plaanis natukene teistsuguseid seadistusi ja rehve proovida Rootsiks, aga kuna hommikuks oli paks lumi maha tulnud, siis see natukene rikkus meie plaane. Saime hoo suhteliselt kiirelt kätte ja võistluse kindla peale tuldud, aga on veel kohti, kus juurde võtta,“ võttis Jeets võidukalt lõppenud Otepää ralli kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles