Türi Kevade Kooli tunnetustoa soov saab tänu toetajatele reaalsuseks

Järva Teataja
Copy
Tunnetustuba.
Tunnetustuba. Foto: Türi Kevade kool

Läbi Hooandja.ee keskkonna andis Türi Kevade kooli tunnetustoa projektile hoogu 65 toetajat ja kogunenud 1475 euro eest soetab kool tunnetustuppa väga vajalikke vahendeid.

Türi Kevade Kooli direktor Ülle Müller sõnutsi on koolipere südamest tänulik iga toetuse eest. „Meil on väga hea meel, et kampaania „Türi Kevade Kool kutsub üles toetama tunnetustoa projekti erivajadustega lastele!" kogus Hooandja.ee keskkonnas soovitud toetuse," sõnas ta.

Müller kinnitas, et toetussummade eest soetab kool tunnetustuppa vajalikke vahendeid. „Ostame fiiberkiud – kiudoptilised sensoorsed valgustid, mis äratavad lapse tähelepanu ja loovad salapärase meeleolu, peeglid ning interaktiivse mängukeskuse seinapaneeli, mis arendab mälu, värvitundmise ja motoorika oskust ning soodustab häälitsemist," selgitas ta.

Samuti koondatakse majast teisi tuppa sobivaid vahendeid ning neid meisterdatakse juurde ka kogu kooliperega.

„Tunnetustoa avamise oleme planeerinud 28. märtsile, mil toimub Türi Kevade Kooli avatud uste päev. Kõik on oodatud uudistama ning maja ja kooli tegemistega tutvuma," kutsus Müller.

Türi Kevade Kooli tunnetustoa projekti oli võimalik lisaks läbi Hooandja.ee keskkonna toetada ka oma panuse andmisega Türi Vallavalitsuse arveldusarvele Coop Pangas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles