Paide korvpallurite jõud rauges poole mängu peal

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Korvpalli esiliigas kohtusid Paide Viking Window ja Reinar Halliku korvpallikool/Vinni vald.
Korvpalli esiliigas kohtusid Paide Viking Window ja Reinar Halliku korvpallikool/Vinni vald. Foto: Anne Põder

Eesti korvpalli esiliigas teist kohta hoidev Reinar Halliku korvpallikool/Vinni vald tuli Paidesse Viking Windowga kohtuma kindlate võidu mõtetega. Paidelased pakkusid neile aga väikese ehmatuse võites esimese veerandaja 23:20 ja jäädes poolajale minnes maha vaid nelja punktiga. Päeva lõpuks said külalised siiski oma tahtmise ning mängisid Paide E-piima spordihalli tabloole kolmekohalise skoori 101, Paide kontole jäi punkte 72.

Esimene mänguveerand oli publikule igati nauditav. Noored korvpallikooli kasvandikud Virumaalt pakkusid tabavaid kaugviskeid ja kogenud paidelased tegutsesid aktiivselt kaitses ning korvi all vastaseid eksima sundides ning sellest ise kasu noppides. Esimese poolaja edu 23:20 oli kõigile mõneti üllatav, sest esiliiga tegemistega kursis olevad korvpallisõbrad arvasid, et korvapllikool haarab kohe alguses ohjad.

Teisel poolajal suutsid külalised vigu juba rohkem vältida ning Paide mehed pidid kõvasti pingutama, et vastastega sammu pidada. Mäng oli võrdsete heitlus ning õnnestumisi ja ebaõnnestumisi oli mõlemal poolel. Poolajavile kõlades oli mängu seis 49:45 Reinar Halliku korvpallikooli kasvandike kasuks, kuid Paide oli jätkuvalt mängus sees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles