Regionaalminister Madis Kallas: Mäo rist saab bussitaskud juba tänavu

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Kui regionaalminister Madis Kallas eelmisel reedel Paide keskväljakul bussi astus, pangakaart näpu vahel, tuli tal pileti eest maksta siiski sularahaga, sest kaardimakseteenus polnud selles bussis veel aktiivne.
Kui regionaalminister Madis Kallas eelmisel reedel Paide keskväljakul bussi astus, pangakaart näpu vahel, tuli tal pileti eest maksta siiski sularahaga, sest kaardimakseteenus polnud selles bussis veel aktiivne. Foto: Kristo Kivisoo

Regionaalminister Madis Kallas külastas eelmisel reedel riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni liikmetega Järvamaad, et tutvuda maakonna murede ja rõõmudega. Et äsja oli Kallase vastutusvaldkonnas, ühistranspordis suur muudatus – maakonnaliinidel lõppes tasuta sõit –, siis võttis Kallas kätte ja sõitis ühelt kohtumiselt Paides teisele kohtumisele Türil hoopis bussiga.

Ka ajastus tõotas kõige paremat. Kuigi minister lahkus Järvamaa ühistranspordi keskusest teadmisega, et just sellest päevast alates saab bussis pileti eest maksta pangakaardiga, siis teenus pärastlõunases bussis siiski tööle ei hakanud ja ministril tuli pileti eest maksta sularahaga.

Kuigi teekond Paidest kevadpealinna kestis napp veerand tundi, sai ministrilt kõige olulise kohta küsitud ja kohe esimese asjana avaldas ta maakonnale hea uudise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles