Taas jõudis kätte aeg märgata Järvamaa pärandi hoidjaid

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järvamaa kogukonnafondi eestvedaja Valev Väljaots (paremal)  andis mullu Järvamaa Pärandi sihtkapitali stipendiumi Järvamaa muuseumi sõprade seltsi esindajale Ründo Mültsile (vasakul)  muuseumi toimetiste teise raamatu väljaandmise toetuseks.
Järvamaa kogukonnafondi eestvedaja Valev Väljaots (paremal) andis mullu Järvamaa Pärandi sihtkapitali stipendiumi Järvamaa muuseumi sõprade seltsi esindajale Ründo Mültsile (vasakul) muuseumi toimetiste teise raamatu väljaandmise toetuseks. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa kogukonnafond korraldab taas stipendiumi konkursi Järvamaa pärandi hoidjaile, kes on oma tegevusega silma jäänud.

Järvamaa kogukonnafondi eestvedaja Valev Väljaots ütles Järvamaa pärandi sihtkapital on asutatud eesmärgiga väärtustada ja toetada Järvamaa pärandi ja kultuuri edasikandmist andes selleks välja stipendiume. "Sihtkapital toimib annetuste põhiselt ja kõigil soovijail on võimalik sinna panustada," lausus ta.

Oma rahva ja kogukonna kultuur on pidevas arengus. Väärtused, mis kanduvad põlvest põlve, ongi meie kultuuri pärand. Neid väärtusi tasub ja tuleb hoida, sest selles on meie identiteet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles