Arvamusfestivali avalik ideekorje

Järva Teataja
Copy
Arvamusfestival 2023
Arvamusfestival 2023 Foto: Arvamusfestival

4. märtsil avab Arvamusfestivali meeskond oma kodulehel ankeedi, mille kaudu oma idee teele saab panna. Ideekorje on avatud kõikidele organisatsioonidele, ettevõtetele, kogukondadele ja teistele gruppidele. Oodatud on kõik teemapüstitused, mis käsitlevad aktuaalseid ja olulisi küsimusi või vajavad ühist mõttetööd.

Festivali programmi ideesid valides, arutelusid ette valmistades ja Arvamusfestivalil arutledes lähtutakse heast arutelutavast. Laekunud ideid hindab Arvamusfestivali meeskond, mille moodustavad festivali tuumiku liikmed ja arutelualade koordinaatorid. Programmi pääsenud ideedest komplekteeritakse temaatilised arutelualad.

Enne ideekorjesse idee saatmist on soovituslik uudistada Arvamusfestivali aruteluformaatide lehte. Sealt leiab palju häid mõtteid – mida, miks ja kuidas tänavusel festivalil arutelukorraldajana katsetada.

Loe täpsemalt Arvamusfestivali kodulehelt.

Kui Sul on küsimusi, millele siit vastust ei leidnud, siis võta ühendust Arvamusfestivali programmijuhi Kristin Kivimäega (kristin.kivimae@arvamusfestival.ee)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles