Korvpallimeeskonnal tuli alla neelata mõru pill

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Reede õhtuses korvpalli esiliiga kohtumises Paide E-Piima spordihallis sai Viking Window korvpallimeeskond kibeda kaotuse osaliseks, kui pidi mängu viimasel sekundil tunnistama Rapla korvpallikooli kahepunktilist paremust.

Ja ometi algas kõik kenasti. Mäng oli tasavägine, kuid siiski paidelaste vaatest edukam. Esimese kümne minuti järel oli edu 22:17 ja poolajale minnes 39:34. Kolmanda mänguveerandi lõpp tõi mängupilti muutuse, kui Rapla noored said hoo sisse ning paidelasi tabas ebaõnnelaine, kus ridamisi viskeid ei tabanud. Ometi oli edu veel seitse punkti ehk 55:48.

Neljandal veerandil Viking Window ebaedu jätkus. Keegi oleks korvi nende jaoks justkui kinni kaanetanud, sest pall ei tahtnud ühestki asendist sinna maanduda. See tegi mängu närviliseks ja tõi vastaste kasuks mitmeid eksimusi. Kolme mängitud minuti järel oligi seis viigis ning sealt edasi olid närid pingul lisaks mängijatele ja treeneritele ka pealtvaatajatel. Paide mehed olid tagaajaja rollis ja see polnud senist mängupilti arvestades kuidagi vastuvõetav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles