PILDID Paides filmitud muusikavideo sai esitlusküpseks

Järva Teataja
Copy

Jaanuari lõpus sähvisid ühes Paide vanalinna serval asuvas (tööstus)hoones prožektorid, töötasid tossumasinad, kõlas muusika ja oma oskusi näitasid ka tantsijad- käis Järvamaalt pärit artisti Elis-Erika Maasi uue muusikavideo filmimine.

„“22” on minu soolo debüütsingel. Lugu räägib lapse-ja noorpõlve unistustest ja nendes pettumisest,” kirjutab noor artist ise. „Lapsena olin alati kindel, et suudan oma unistused täide viia. Oli süütu ja puhas usk iseendasse ja miskipärast sellesse, et elu lihtsalt täidab mu unistused minu eest. Ma ei kujutanud ettegi, et 22-aastaselt püüdlen ma ikka veel nende unistuste suunas, sest noorena tundus, et kahekümnendates aastates peaks elu juba täielikult paigas ja laitmatu olema. Nüüd, noore täiskasvanuna tulen seega alles sellele ilmselgele mõistmisele, et püsivat perfektsust elus tegelikult olla ei saagi ning unistamine ja parema poole pürgimine jääbki alati elu osaks.”

Elis-Erika Maasi lisas, et, nagu näha, siis ükski grandioosne tulevikulootus ei täitu üldjuhul siiski iseenesest nagu lapsena arvata võis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles