Võrkpalliveteranid tähistasid vabariigi sünnipäeva turniiriga

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide võistkonnas mängisid vanusegrupis 60+ (taga vasakult) Ain Kanne Türilt, Aivar Soovik ja Jaanus Põldver Saue vallast, Uno Lukas Paidest, vanusegrupis 65+ (ees vasakult) Taivo Kivimäe Paidest, Eiko Tasa Türilt, Villu Kangro ja Rein Teder Viljandimaalt.
Paide võistkonnas mängisid vanusegrupis 60+ (taga vasakult) Ain Kanne Türilt, Aivar Soovik ja Jaanus Põldver Saue vallast, Uno Lukas Paidest, vanusegrupis 65+ (ees vasakult) Taivo Kivimäe Paidest, Eiko Tasa Türilt, Villu Kangro ja Rein Teder Viljandimaalt. Foto: Erakogu

Eesti vabariigi 106. sünnipäeval korraldasid Pärnu võrkpalliveteranid turniiri hoogustamaks võrkpalli harrastamist veteranide hulgas ja säilitamaks sõprussuhteid naaberriikide sportlastega.

Paide võrkpalliveteran Taivo Kivimäe rääkis, et turniirile olid kutsutud Lätist Valmiera, Soomest Helsingi ning Eestist Paide ja Tartu meeskonnad. "Meeste võistkonnas pidi platsil olema kolm 60+ ja kolm 65+ vanuses meest. Toimus ka naiste turniir 60+ vanusele nelja võistkonna osalusel," täpsustas ta.

Kivimäe selgitust mööda olid meeskonnad jagatud kahte alagruppi ja mängiti kaks geimi 21 punktini. Paide meeskond alistas alagrupis kindlalt Pärnu I ja Valmiera ning pääses poolfinaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles