PILDID Mudilased korraldasid lasteaias oma presidendi vastuvõtu

Järva Teataja
Copy

Oisu lasteaias toimus eelmisel nädalal juba traditsiooniks saanud presidendi vastuvõtt.

Retla-Kabala kool Oisu Lasteaed õpetaja Anneli Raitar andis teada, et koolieelikutest valitakse vastuvõtule presidendipaar. „Samuti valmistatakse ette presidendi kõne ja väike kontsert. Ka õpitakse tantsima valssi. Naerulind rühma lapsed valmistasid aga suupisteid,” loetles ta. „Õpetajate poolt oli väga kauniks tehtud sündmuse pidulikkust rõhutanud saal.”

„Kahjuks ei möödunud haiguslaine meist kadudeta ja nädal enne pidulikku sündmust vahetus presidendipaar,” nentis ta. „Pidulikul hommikul olid aga kõik väga elevil. Pidulikkust õhkus nii lastest kui õpetajatest. Kui presidendipaar oli esimesed poseerimised fotograafile teinud algas kätlemistseremoonia. Peale seda kõlas hümn ja president pidas kõne, kus tundis rõõmu, et saame Eesti sünnipäeval kõik olla koos, tänas õpetajaid toreda koos veedetud aja eest ja rõõmustas kõigi sõprade üle lasteaias.”

Kontserdil loeti ka luuletust Eestist ja tantsiti tantsu ”Pisike puu”. Toimus pildistamine ja siis alustas presidendipaar valssi ning peagi ühinesid nendega kõik teised. Meeleolukas üritus jätkus suupistetega, kus ei puudunud must leib, kilu ja munaga, mis lastele väga maitses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles