Õpilasmaleva ettevalmistused juba käivad

Järva Teataja
Copy
Foto: Järva vald

2024. aasta suvel toimub Järva vallas kaks maleva vahetust: 13.-28. juuni ja 5.-16. august.

Muudatusena toimuvad sellel aastal kõigi malevasse kandideerijatega rühmade kaupa tööintervjuud. Kuna maleva kohti on mullusest vähem, tuleb üles leida need noored, kel tõesti on maleva osalusmotivatsioon ja kes ei taha harjutada „raha najal seismist".

Sel aastal tehakse veel veidi teisiti – maleva esimesed kaks päeva (13.-14. juuni ja 5.-6. august) toimuvad malevlastele kohustuslikud ööbimisega laagrid, mille ajal viiakse läbi kõik olulised töötoad: tutvumis- ja meeskonnamängud, töötukassa karjääriplaneerimise tegevused, tööohutuse koolitus, esmaabiõpe, jne. Seega jääb igale rühmale rohkem võimalusi planeerida endale jõukohaseid vaba aja tegevusi ning enam ei ole pika tööpäeva lõpus kohustuslikke tegevusi.

Maleva rühmajuhid tegelevad veebruari kuust alates tööde kaardistamisega, seega need, kel on huvi malevalaste abi vastu, siis võtke meie noorsootöötajatega ühendust.

Malevasse registreerimine toimub 12.-29. aprill – nagu ikka võib taotlust esitada nii paberil rühmajuhile kui Järva valla digikeskkonna SPOKU kaudu. Täpsemat infot jagatakse juba aprillikuu alguses. Jälgi Järva Valla Noorsootöökeskuse FB ja Instagrami kontot ning veebilehekülge jarvanoored.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles