Nüüd tehakse jalgpallitrenn ka emadele

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Linnameeskonna treener Janeli Jaansen kuulutab Arto Saare küsimusele vastates välja võimaluse jalgpallitrenni tulla ka noorsportlaste emadel.
Paide Linnameeskonna treener Janeli Jaansen kuulutab Arto Saare küsimusele vastates välja võimaluse jalgpallitrenni tulla ka noorsportlaste emadel. Foto: Dmitri Kotjuh

Juba sel pühapäeval alustab Paide Linnameeskond treeningutega noormängijate emadele ja teistele naisharrastajatele.

Paide Linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar ütles, et treeningutega tehakse algust, sest emad on selle vastu varasemalt huvi tundnud ja küsinud. Nii otsustatigi proovida, kas tuleks treeningrühma jagu huvilisi kokku.

Saare sõnul ei eelda treeningud varasemat jalgpallikogemust. "Piisab tahtmisest ennast liigutada ja heast tujust jalgpalliga tegeleda," sõnas ta.

Treeningute eesmärk on jalgpalli, kui meeldiva, seltskondliku ja lõbusa mängu õpetamine. "Loodame, et emadel tekiks suurem huvi ja arusaamine spordiala vastu, millega nende lapsed tegelevad," lisas Saar.

Ühtlasi on see Saare hinnangul hea võimalus innustada naisi sportima, liikuma ja end vormis hoidma. Jalgpall sobib selleks väga hästi. "Arvestades naiste loomust ja emade suurt kodust töökoormust, annab trennitulek ka sotsiaalse suhtlemise ja oma tavapärasest rutiinist välja saamise võimaluse," kiitis ta.

Sportlikud ja jalgpallist huvituvad emad on Arto Saare sõnul Paide Linnameeskonna kogukonnale tore täiendus, mis suurendab ühtekuuluvust veelgi. "Tulevikus on sellelt pinnalt võimalik ka rahvaliigas osalemine ja harrastajate turniiridel käimine," märkis ta.

Esimene treening toimub 3. märtsil kell 18.30. Kaasa tuleb võtta sportlikud riided, vahetusjalatsid, joogipudel ja hea tuju.

Treeneriteks saavad olema Janeli Jaansen ja Kalmer Klettenberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles