Pagarikoda tahab laieneda kevadpealinna

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Pärnu- ja Järvamaa piirialal tegutseb väike pagarikoda Samliku Pekker, mida veavad eest Eva ja Raido Soosaar.
Pärnu- ja Järvamaa piirialal tegutseb väike pagarikoda Samliku Pekker, mida veavad eest Eva ja Raido Soosaar. Foto: Kristo Kivisoo

«Oleme Samliku Pekkeriga kasvamas ja otsime oma pagarikojale uut kodu Türil. Unistame kohast, kus oleks ruumi meie 15meetrisele autorongile, väikesele kööginurgale ja kus tulevikus saaks avada ka hubase kohviku.» Nii andsid väikepagarikoja pidajad eelmisel nädalal sotsiaalmeedia vahendusel teada. Vastukaja postitusele oli suur ja türilased ei hoidnud oma vaimustust vaka all.

Pagarikoja üks eestvedajatest, Raido Soosaar, kes peab pisiettevõtet koos abikaasa Evaga, ütles, et paar toredat pakkumist ja vihjet on postituse peale ka tulnud. Ent Soosaared loodavad veel pakkumisi saada, et nende seast siis lõpuks loodetavasti see õige välja sõeluda.

Järva- ja Pärnumaa piiril tegutsev pagarikoda Samliku Pekker on kahe noore inimese pereettevõte, kes mõtleb ennekõike kogukonnale. Ja just Türil on nad Raido sõnul sellise sõbraliku kogukonna leidnud, mistõttu hakkasidki laienemisplaane pidades Türi poole mõtteid veeretama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles