Kesknädalalgi juhtus paar avariid

Järva Teataja
Copy
Teisipäeva hommikul Tabiveres juhtunud avarii.
Teisipäeva hommikul Tabiveres juhtunud avarii. Foto: Jürgen Puistaja

Eile toimus 2 liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati 1 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Liiklusõnnetused

28.02.2024 kella 13.44 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinna Ringtee 12. kilomeetril, kus 51-aastane naine sõitis sõiduautoga Jeep teelt välja kraavi. Juht ja sõidukis viibinud kaassõitja 9-aastane tüdruk toimetati haiglasse.

28.02.2024 kella 20.40 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Lubja ja Vilmsi tn ristmikul, kus esialgsetel andmetel juhtis 55-aastane mees sõiduautot Citröen ja sooritas vasakpööret ning sõitis otsa reguleeritud ülekäigurajal teed ületanud 23-aastasele naisele. Mõlemad osapooled liikusid rohelise lubava tulega. Jalakäija toimetati haiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Teeolud:

Varahommikul on teekatted põhi- ja tugimaanteedel soolaniisked. Õhu- ja teetemperatuurid on kõikjal 0°C ümbruses või kergelt miinuses, seetõttu võib kohati olla ka libedaid teelõike.

Päeval on ilm olulise sajuta, vaid Lääne-Eestis võib sadada nõrka vihma või lörtsi. Temperatuurid tõusevad plusspoolele.

Meeldetuletuseks sõidukijuhtidele: Hoia tavapärasemast suuremat pikivahet, see annab ohuolukorrale reageerimiseks hädavajalikku lisaaega.

Liiklejatelt ootame infot teeolude kohta telefonil 1247. Lisainfot teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata http://tarktee.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles