Stipendium ootab tragisid noori

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Noore spetsialisti stipendiumi pälvisid eelmisel aastal Järva-Jaani gümnaasiumi direktor Annela Tammiste (vasakult), OÜ Paide Arst õde-ämmaemand Johanna Laura Trug ja Paide linnaarhitekt Peter Luuk.
Noore spetsialisti stipendiumi pälvisid eelmisel aastal Järva-Jaani gümnaasiumi direktor Annela Tammiste (vasakult), OÜ Paide Arst õde-ämmaemand Johanna Laura Trug ja Paide linnaarhitekt Peter Luuk. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa kogukonnafondil on tore tava märgata ja tunnustada noori asjatundlikke inimesi, kes pärast õpinguid või muul põhjusel eemalolekut kodumaakonda tagasi tulevad ning oma teadmiste ja tööga kohalikesse ettevõtetesse panustavad.

Sellest tulenevalt ootab Järvamaa kogukonnafond ootab taotlusi Järvamaa noore spetsialisti stipendiumile.

Kogukonnafondi eestvedaja Valev Väljaots märkis, et õigus stipendiumile kandideerida on kõigil kuni 30aastastel (k.a.) kõrgkooli või kutseõppeasutuse lõpetanutel, kes on eelneva viie kalendriaasta jooksul asunud tööle Järvamaale ja siin ka elavad. "Taotlusi stipendiumidele ootame kuni 28.märtsini," täpsustas ta.

Väljaots ütles, et taotluse saab esitada kodulehel www.kogukonnafond.ee

Aga nagu ikka, on kogukonnafond annetustel põhinev organisatsioon ning noori spetsialiste saab tunnustada, kui leidub lahkeid toetajaid, kes stipendiumi olemasolu ja noorte kogukohta tagasitulekut väärtustavad.

Väljaots pöördus Järvamaa ettevõtjate, asutuste ja eraisikute poole üleskutsega teha tublide töönoorte tarvis kasvõi väike annetus. Mitmest väiksest saab kokku suur ja nii on fondil raha, mida noortele motiveerimiseks jagada.

Toetus on oodatud: SA Järvamaa Kogukonnafond: a/a EE642200221023628002, selgitusse märksõna „noor spetsialist”.

Seni on noore spetsialisti stipendiumi väljaandmist toetanud: Swedbank AS, Konesko AS, Väätsa Agro AS, PMT OÜ, Jürgen Ligi, Lauri Läänemets, Helmen Kütt, Pipi-Liis Siemann, Eimar Veldre, Toomas Tammik, Kristjan Kõljalg, Heli Koit, Siret Pihelgas, Virve Toode, Tiina Larven, Andres Jalak, Arnika Tegelmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles