Udupasun ajab koos meestega feministlikku asja

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
«Mul on samuti vali hääl. Väiksena juba kutsuti mind udupasunaks. Kui on üks asi, mida mulle meeldib teha, siis on see lärmamine,» ütleb Kaisa Ling.
«Mul on samuti vali hääl. Väiksena juba kutsuti mind udupasunaks. Kui on üks asi, mida mulle meeldib teha, siis on see lärmamine,» ütleb Kaisa Ling. Foto: Eero Vabamägi

Palaganbluusi ansambel Kaisa Ling Thing pühendab tuuril «Rind ette!» viis kontserti viies paigas 150 aasta jooksul tehtud naiste õiguste edusammudele Eestis. 6. märtsil põikavad tuuritajad Väätsa rahvamajja. Laulja Kaisa Ling rääkis Järva Teatajale lähemalt, mida arvab naistepäevast, võrdsest palgast, kas mehed võivad piduõhtule tulla, ja sellestki, kuhu ansamblil Väätsal olles veel kindel plaan minna on.

Sõna «naistepäevakontsert» toob küllap paljudele silme ette mõne siinmail tunnustatud meesartisti või -ansambli, kes, punane roos piduliku ülikonna rinnataskus, mahedal häälel romantilisi laule esitab. Kontserttuur «Rind ette» on vist midagi täiesti vastupidist­?

Õnneks mitte täitsa diametraalselt. (naerab) Kõige vähem kõlab piduõhtul küll mahedahäälseid romantilisi laule, kuid tuleb sedagi ette. Ja vähemalt kolm šarmantset meest, punased roosid rinnas, on ju laval!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles