VAATA GALERIID Mida tegi Paide linnameeskond karu koopas

Anne Põder
, ajakirjanik
Uuendatud 4. märts 2024, 08:39
Copy

Pärnu Rehepapi kunstmuruväljakul peetud Paide Linnameeskonna ja Pärnu JK Vapruse Premium liiga hooaja avakohtumises tuli külalismeeskond rahvasuus karu koopaks kutsutavalt staadionilt siiski terve nahaga ära. Neil õnnestus väljakuperemehed alistada 3:0.

Esimese poolaja mängupilt oli veidi kompav. Tõsi, Paide Linnameeskond oli justkui särtsakam ja ründavam ning mängis rohkem palliga, kuid väravani rünnakud siiski ei jõudnud. Poolajavile kõlades oli tablool 0:0.

Poolajalt tulles haarasid Paide mängijad aga initsiatiivi ja momente tekkis kohe rohkem. Värav oli õhus, kuid tuli siiski ka paidelastele endile veidi ootamatul moel. Nurgalöögi järgses olukorras oli Paide Linnameeskonnal väravavõimalus, kuid segadus värava ees lõppes siiski vastaste väravavahi käte vahel oleva palliga. Kui mäng oli juba Paide poolele kandunud ja Pärnu JK Vaprus valmistus nurgalöögiks, peatasid videokohtunikud mängu, et kontrollida eelnevas olukorras võimalikku käega mängu. Mitmekordsel ülevaatamisel langetas kohtunik otsuse anda Paidele penalti, mille Robi Saarma ka 56 minutil realiseeris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles