Paides toodab toasooja nüüd uus ettevõte

Tiit Reinberg
Uuendatud 5. märts 2024, 09:18
Copy
Kiire tegutsemine. Kuigi Utilitas omandas Paide koostootmisjaama Enefit Greenilt alles eelmisel reedel, olid eile jaama seintel juba Utilitase kirjad ja ettevõtte juht Robert Kitt saabus töötajatega kohtuma.
Kiire tegutsemine. Kuigi Utilitas omandas Paide koostootmisjaama Enefit Greenilt alles eelmisel reedel, olid eile jaama seintel juba Utilitase kirjad ja ettevõtte juht Robert Kitt saabus töötajatega kohtuma. Foto: Dmitri Kotjuh

1. märtsist toodab Paides toasooja ja elektrit Enefit Greeni asemel Eesti suurim taastuvenergia tootja Utilitas, kellel on suured kogemused ka kaugkütte valdkonnas.

Lisaks rohelise elektri tootmisele osutab Utilitas kaugkütteteenust nüüd üheksas linnas üle Eesti: Tallinnas, Maardus, Haap­salus, Raplas, Valgas, Keilas, Jõgeval, Kärdlas ja Paides.

Utilitase kaugkütteettevõtete juht Robert Kitt sõnas, et omaniku vahetusega Paides toasooja hind ei muutu. «Kuna ükski sisendhind ei muutu, siis jääb ka soojahind tarbijatele samaks. Julgen lubada, et vähemalt selle kütteperioodi lõpuni,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles