Erinevad ametkonnad hakkavad rahva teadlikkust tõstma

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kriisiaja varusse mahub päris palju asju.
Kriisiaja varusse mahub päris palju asju. Foto: Dmitri Kotjuh

Sihtasutus Järvamaa andis teada, et kõik külaseltside, MTÜ-de, korteriühistute juhid ning vallaelanikud on oodatud osalema aprillist alguse saavale kohaliku elu turvalisuse tõstmiseks loodud üritustesarjale “Kriisideks valmis”.

SA Järvamaa kommunikatsiooni- ja turundusjuht Kristi Medar ütles, et esimene kohtumispäev toimub 6. aprillil Koeru kultuurimajas ja teine 13. aprillil Väätsa rahvamajas.

Ta märkis, et mõlemad päevad algavad kella 10st ja kestavad kolm tundi. Kohale tulevad kriisiks valmistumisest infot jagama päästeameti, naabrivalve, kaitseliidu ja Järvamaa Punase Risti esindajad, kes kõik annavad suuniseid ja õpetussõnu, kuidas kriisiolukordades toimida ja kust leida kohalikul tasandil teavet. Lahkesti vastatakse ka elanike küsimustele.

Medar selgitas, et kohtumispäeval osalemiseks peab end eelnevalt siiski kirja panema. Seda saab teha kas SA Järvamaa koduleheküljel olevate linkide kaudu või saates kirja meiliaadressil maive@jarva.ee ja andes teada osaleja nime ja koha, kus soovitakse kohtumisel osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles