Keskkonnaametnikud võtsid päästekomando üle

Copy
Keskkonnakorralduse büroo spetsialistid Ester Pindmaa (vasakul) ja Egle Smith seadsid töökoha pooleks aastaks sisse Türi päästekomando endises hoones.
Keskkonnakorralduse büroo spetsialistid Ester Pindmaa (vasakul) ja Egle Smith seadsid töökoha pooleks aastaks sisse Türi päästekomando endises hoones. Foto: Kuido Saarpuu

Kui mõni kuu tagasi sai Türi äärelinnas valmis kohaliku päästekomando kauaoodatud hoone, siis ei tähendanud see uusi töötingimusi mitte ainult päästjatele. Päästjatest ja nende varustusest tühjaks jäänud ruumides leidsid endale ajutise töökoha keskkonnaametnikud.

Nimelt läks päästekomando vana hoonega samal, F. J. Wiedemanni tänaval keskkonnaameti Türi kontor remonti ja tööd vältavad plaanide järgi vähemalt suveni. Nii pidid ametnikud tehisjärve äärest paarsada meetrit kesklinna poole liikuma ja päästekomando endised ruumid endale paariks kuuks sobivaks kontoripinnaks kohandama.

Keskkonnaameti haldusosakonna juhataja Kairi Rikko selgitas, et Türi kontoris teeb Riigi Kinnisvara AS kui hoone omanik alates jaanuarist ulatuslikku remonti. «Tööd peavad valmis olema juulis. Seni on Türi kontor asenduspinnal Türi päästekomando endises hoones,» sõnas­ ta.

Märksõnad

Tagasi üles