Laskurid näitasid Haapsalus oskusi

Järva Teataja
Copy
Isikliku rekordiga tuli õhupüssis Haapsalus Eesti noorte meistriks Kaspar Pettai.
Isikliku rekordiga tuli õhupüssis Haapsalus Eesti noorte meistriks Kaspar Pettai. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval Haapsalus peetud Eesti noorte õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel oli väljas ka Järvamaa laskespordiklubi esindus.

Klubi treener Kristina Kiisk andis teada, et väljas oli kaheksaliikmeline võistkond. «Üle pika aja oli seekord klubi laskureid kõikidel aladel, sealhulgas tüdrukute püstoli- ja püssiharjutuses – see rõõmustab mind tohutult,» ütles ta.

Isikliku rekordiga tuli õhupüssis Eesti noortemeistriks Kaspar Pettai. Võistkonnakaaslane Lauri Kaas tegi samuti isikliku rekordi ja jäi napilt neljandaks. Koos Lepo Jonuksiga, kes tuli ise püstoliharjutuses poistest seitsmendaks, võitsid nad püssiharjutuses võistkondliku hõbeda.

Kristina Kiisk märkis, et Kaspar Pettai vahetas püssiharjutuses eelmise aasta individuaalse pronksmedali kuldse vastu ja võistkond kuldse medali hõbedase vastu, samas kui koondtulemus paranes ligi 20 silmaga. «Eelmise aasta individuaalvõitja tulemus oleks sel aastal olnud kõigest kuues. Tase oli kõrgem ja järjest tõuseb, mis iseenesest on väga hea,» lausus Kiisk.

Püstoliharjutuses sai Ott Ottisaar järvalastest kaheksanda koha ja võistkond oli neljas. Olgu öeldud, et eelmise aastaga võrreldes oli võistkond ühe koha jagu parem ja individuaalselt oli klubi parim alles 12. koht.

«Edusammud valmistavad heameelt. Tulemused tasapisi paranevad ja selle aasta esinemisega võib igati rahule jääda, kui arvestada asjaolu, et meil on selles vanuseklassis veel kolm aastat aega võistelda, meie noorimal aga kogunisti kaheksa aastat,» lausus Kiisk. (JT)

TULEMUSED

Eesti noorte meistrivõistlused õhkrelvadest laskmises

40 lasku õhupüssist

Poisid: I Kaspar Pettai 403,6, 4. Lauri Kaas 398,5, 17. Lepo Jonuks 365,8, 28. Karel Otto Taaler 322,1 silma.

Võistkondlikult: II Järvamaa LSK (Lepo Jonuks, Lauri Kaas, Kaspar Pettai) 1167,9 silma.

Tüdrukud: 21. Heleriin Rander 375,5 silma.

40 lasku õhupüstolist

Poisid: 7. Lepo Jonuks 360, 8. Ott Ottisaar 358, 28. Mattis Martjak 327 silma.

Võistkondlikult: 4. Järvamaa LSK (Lepo Jonuks, Ott Ottisaar, Mattis Martjak) 1045 silma.

Tüdrukud: 26. Annemarii Kiisk 291 silma.

Allikas: Laskurliit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles