Järvamaa legendaarseima spordisündmuse korraldaja võttis eest vedada veel ühe jooksuvõistluse

Järva Teataja
Copy
Jooksjad.
Jooksjad. Foto: Pexels

Valga-Valka linnajooksu korraldab Valga Valka City Run nime all järgmised viis aastat mittetulundusühing Triatloniakadeemia, kelle kalendrist võib leida nii Eesti triatloni karikasarja kuuluvad triatlonietapid kui ka pika ajalooga Paide-Türi rahvajooksu.

21. aprillil toimuva jooksu raames on kavas lastedistantsid 350 meetrit ja 1 kilomeeter, 5 kilomeetrit ning 10 kilomeetrit. Kõiki lõpetajaid ootab finišis medal ning soe supp. 10 kilomeetri ja 5 kilomeetri jooksul premeeritakse eraldi üldarvestuse kolme kiiremat meest ja kolme kiiremat naist. Rahalised preemiad antakse välja meeste ja naiste 10 kilomeetri esikolmikule ning 5 kilomeetri distantsi võitjatele. Vanuseklasside kolme paremat autasustatakse esemeliste auhindadega.

MTÜ Triatloniakadeemia juhatuse liikme Margus Lepiku sõnul on sel aastal plaanis varasemast enam kaasata ka kohalikku kogukonda. “Valga ja Valka lasteaedadele ja koolidele kehtib osaluseks erihind ning aktiivsemate klasside ja lasteaiarühmade vahel toimub aktiivsusarvestus. Aktiivsemaid osalejaid premeeritakse mõne ekskursiooni või tegevusega meie koostööpartnerite poolt.” Soodsamaks registreerimiseks tuleb pöörduda lasteaias või koolis õpetaja poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles