Võrkpalliveteranid püsivad vankumatus hoos

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide/Saue ühisvõistkonnas mängisid (vasakult) Uno Lukas Paidest, Aivar Tamm, Aivar Soop ja Jaanus Põldver Sauelt, Raivo Pink Türilt, Tiit Uusmaa Sargverest, Ain Kanne Türilt ning (põlvel) Taivo Kivimäe Paidest.
Paide/Saue ühisvõistkonnas mängisid (vasakult) Uno Lukas Paidest, Aivar Tamm, Aivar Soop ja Jaanus Põldver Sauelt, Raivo Pink Türilt, Tiit Uusmaa Sargverest, Ain Kanne Türilt ning (põlvel) Taivo Kivimäe Paidest. Foto: Erakogu

Laupäeval toimusid Rakvere spordihoones kohalike võrkpalliveteranide korraldusel Eesti meistrivõistlused vanuseklassis M60+ ja N55+. Järvamaa oli esindatud teotahtelise ja võitlusvaimu täis meeskonnaga.

Kui algselt oodati kohale kuut meeste võistkonda ja nelja nasikonfa, siis tulemata jäänud pealinlaste tõttu oli lõpuks medalitele võistlemas viis mees- ja kolm naiskonda. Paidelased panid seekord seljad kokku Saue võistkonnaga.

Paide seeniorvõrkpallur Taivo Kivimäe ütles, et võistluste peakorraldaja Aarne Innos arvestas nii, et kõigile saaks võrdne koormus ja korraldas kõikide meeskondade vahel turniiri. "Mängiti kaks geimi 20 punktini kahese punktivahega. Paremuse arvestamisel läksid arvesse geimivõidud ja seejärel omavaheline mäng ning vajadusel punktide suhe. Kuna kasutada oli kaks palliplatsi, siis sisuliselt mängisid võistkonnad järjest vahepeal maha jahtumata. Vaid pärast kolmandat mängudevooru oli söögipaus, kus kohvikust sai igale maitsele kehakinnitust," kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles