Koolide kergejõustiklased võtsid tulises konkurentsis mõõtu

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Imavere kool on küll väike, kuid erinevatel koolispordivõistlustel on nad alati õpetaja Taiga Lauri eestvedamisel kohal ning saavutavad tugevas konkurentsis suuremate koolidega kiiduväärt kohti.
Imavere kool on küll väike, kuid erinevatel koolispordivõistlustel on nad alati õpetaja Taiga Lauri eestvedamisel kohal ning saavutavad tugevas konkurentsis suuremate koolidega kiiduväärt kohti. Foto: Erakogu

Reedel kogunesid E-Piima spordihalli Järvamaa koolide noored kergejõustiklased, et panna oma võimed ja oskused sisealadel proovile. 

Järvamaa spordiliidu koolispordi projektijuht Piret Reinfeld ütles, et võistlema kogunes ligi paarsada õpilast 11 koolist. Aladest olid kavas sprint, tõkkesprint, paigalt kaugus- ja kolmikhüpe, kõrgushüpe, topispallivise ja saali tingimustes 600 või 800 meetri jooks.

Kõige arvukama osalejaskonnaga oli noorte U14 vanuseklass, kus nii poiste kui tüdrukute seas oli võistlejaid keskmiselt paarikümne ringis. "Võis märgata, et tahe osaleda oli nii suur, et kohaletulnud lõidki kaasa võimalikult paljudel aladel," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles