Tennise- ja padeliväljak ootavad harrastajaid

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide tenniseväljak ootab harrastajaid harjutama.
Paide tenniseväljak ootab harrastajaid harjutama. Foto: Anne Põder

Eilne erakordselt soe ilm innustas Paide spordikeskust kiiremas korras avama ühte tennise- ja padeliväljakut. Ees on pikk nädalavahetust rohke vaba ajaga ning kui ilmad lubavad, saavad juba kätt harjutama minna.

Paide spordikeskuse juhatuse liige Indrek Kivimäe ütles, et tavapäraselt sõltubki väljakute avamine ilmast. Kui lumehanged on maas või vihma kallab, pole mõtet väliväljakuid avada. "Praegu on aga väljakud puhtad ja kuivad ning kui ilm on ilus, saab seal juba mängida küll," sõnas ta.

Kuigi spordikeskusel on tenniseväljakuid kaks, siis algul avati vaid üks. "Teise avame ka kohe, kui oleme seal korrastustöödega lõpetanud," märkis ta.

Kivimäe lisas, et väljakute kasutussüsteem on ikka sama. Seda saab teha broneerimissüsteemi MyGames kaudu, kuhu on otsetee ka spordikeskuse koduleheküljelt. Tasumise järel saab aja ostja unikaalse kinnituskoodi, millega pääseb väljakule valitud kellaajal sisse

Kivimäe lisas, et kes interneti kaudu mängukorda lunastada ei soovi, saab seda teha ka E-Piima spordikeskuse administraatori juures.

Tund aega tennise- või padelitrenni maksab väljakutel sõltuvalt valitavast kellaajast 6 või 10 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles