Soojalaine taandub eeloleva nädala keskpaigas

Järva Teataja
Copy
11.mai 2017, Lääne-Virumaa, Eesti, Rakvere
ilm, lumi, kevad, külm, sadu

Fotol: Kevadine lumesadu Rakveres

Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja
11.mai 2017, Lääne-Virumaa, Eesti, Rakvere ilm, lumi, kevad, külm, sadu Fotol: Kevadine lumesadu Rakveres Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja Foto: Meelis Meilbaum

Esimestel aprillipäevadel kerkivad päevased termomeetrinäidud paiguti juba kahekümne soojakraadini, kuid kolmapäevaks õhusoe lahkub ning ilm muutub tuuliseks ja külmaks.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja varitseb äikeseoht. Hommikuks sajuhood harvenevad. Mõnel pool on udu. Puhub kagu- ja idatuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Hommikuks pöördub tuul lõunasse ja edelasse. Sooja on 6–11, rannikul kohati kuni 4 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ning äikeseoht püsib. Rannikualadel on udu. Puhub lõuna- ja edelatuul, põhjarannikul ka briisituul 4–10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 10–18, Lõuna-Eestis kuni 20, rannikul kohati kuni 5 kaadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Vihmasadu levib edelast kirdesse, on äikeseoht. Mitmel pool esineb udu. Muutliku suunaga tuul puhub 1–7 m/s. Hommikuks pöördub tuul lõunakaarde, saartel ja põhjarannikul põhjakaarde 3–9, puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 5–9, Lõuna-Eestis kuni 12, rannikul kohati kuni 3 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja varitseb äikeseoht. Paiguti on udu. Tuul pöördub kõikjal järk-järgult põhja 4–10, puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 7–14, Lõuna-Eestis kuni 18, saartel ja paiguti rannikul 3–6 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles