Kohtusid maakondade arendusorganisatsioonide kultuurivaldkonna inimesed

Järva Teataja
Copy
Kultuuriministeerium
Kultuuriministeerium Foto: Eero Vabamägi/Shutterstock

Kultuuriministeeriumi strateegia- ja innovatsiooniosakonna ning Eesti Rahvakultuuri Keskuse eestvedamisel kogunesid 25. märtsil Tallinnas Kultuuriministeeriumis maakondade arendusorganisatsioonide (MARO) kultuurivaldkonnaga seotud inimesed.

Esimese kohtumisel arutleti, kuidas koos paremini ellu viia arengustrateegia Kultuur 2030, mis on vastastikused ootused ja võimalused.

Karin Närep tutvustas kultuuriministeeriumi tellitud TÜ RAKE maakondliku kultuurikorralduse uuringu lõpparuannet ja kitsaskohti, mis vajaksid lahendamist ning millele juhtis tähelepanu ka nimetatud aruanne.

Ümarlaual olnute tagasiside sellise koostöövormi üle oli positiivne.

MARO kultuurivõrgustiku ümarlaud hakkab kokku saama kvartaalselt. Järgmine kohtumine toimub 06.06.24 Eesti Rahvakultuuri Keskuse Tallinnas Vilmsi 55 saalis.

SA Järvamaa poolt osales maakondade kultuurivaldkonna esindajate võrgustiku kohtumisel kultuurikoordinaator Eva Linno, kelle sõnul on sellised kohtumised väga vajalikud, informatiivsed ja loovad koostöövõimalusi ning kogemuste vahetamist teiste maakondade töötajatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles