Sel nädalal toimuvad liiklustalgud

Järva Teataja
Copy
Kihutamine
Kihutamine Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eilsest pühapäevani toimuvad liiklustalgud, mille ajal politseinikud mõõdavad kiirust ja rahustavad liiklust Eesti eri paikades.

Sel aastal märgiti lehel www.liiklustalgud.ee 2400 kohta, kus on nähtud kiiruseületajaid. Pooled tähelepanekud olid Harjumaa eri paikadest, järgnesid Tartumaa 531 ning Pärnumaa ja Ida-Virumaa 114 teatega.

Sarnaselt eelmisele aastale märgiti Tallinna linnas kõige probleemsemateks kohtadeks Pärnu mnt, A. H. Tammsaare tee ja Rannamõisa tee. Tartus on aga enim kihutajaid märgatud Tähe ja Turu, Pärnus Arukase ning Narvas Soldina tänaval.

Politseikolonelleitnant Sirle Loigol on hea meel, et inimesed tulevad juba kaheksandat korda politseile appi ja annavad kihutajatest teada. „Murelikuks teeb, et teadete kirjeldustest paistavad eriti silma kiiruseületamised koolide ja lasteaedade läheduses. Politseinikud pööravad kindlasti nendele kohtadele liiklustalgutel erilist tähelepanu veendumaks, et hommikustel tipptundidel oma lapsi kooli viivad vanemad ei seaks teisi koolijütse ohtu,“ sõnas Loigo.

Liiklustalgud kestavad 15.-21. aprillini. Politsei kutsub kõiki huvilisi liiklustalgute nädalal jälgima veebilehte www.liiklustalgud.ee, kust saab jooksvalt vaadata tagasisidet, milliseid kohti on kontrollitud ning kas ja missuguseid rikkumisi politseinikud märkasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles