Türi ootab toimekaid spordientusiaste endast ja oma mõtetest märku andma

Järva Teataja
Copy
Foto: Arhiiv/Valgamaalane

MTÜ Türi Spordiklubide Liit kutsub kõiki Türi valla kogukondi korraldama liikumisüritusi.

“Liigume koos kogukonnaga” liikumisürituste toetamise eesmärgiks on innustada inimesi, peresid ja kogukondi tegelema ühiselt liikumisharrastuse ja spordiga ning kujundada inimestes järjepidevaid liikumisharjumusi ja tervislikke eluviise ning toetada ja abistada aktiivseid liikumis- ja spordiürituste eestvedajaid.

Türi Spordiklubide Liidu spordirajatiste haldusjuht Martin Kaschan ütles, et nad kutsuvad Türi valla kogukondi ja elanikke korraldama oma kodukohas erinevaid liikumis- ja rahvaspordi üritusi (kõndimine, jooksmine, rattasõit, pallimängud, orienteerumine, matkad jne) ja toetavad selliste liikumisürituste korraldamist.

Toetusvooru kogumaht on 3000 eurot ja maksimaalne toetus ühele sündmusele on 300 eurot.

Toetust võivad taotleda mittetulundusühingud, külaseltsid, seltsingud, eraisikust ürituse korraldajad, jne.

Toetuse taotlemiseks tuleb esitada Türi Spordiklubide Liidule (edaspidi TSKL) sellekohasel taotlusvormil taotlus, kus on kirjeldatud ürituse nimetus ja sisukirjeldus, toimumise koht ja aeg, eeldatav osalejate arv ning taotleja, tema andmed ja seos ürituse toimumispaiga kogukonnaga.

Toetust ei saa taotleda Türi valla spordiklubid, kes on juba saanud TSKL-ilt tegevustoetust.

Taotluste esitamise tähtaeg on 1. mai 2024. Taotlused saata e-postiga aadressile tyrispordiklubi@gmail.com (samalt aadressilt saab ka lisainfot). Toetuse taotlusi hindab ja toetused määrab TSKLi juhatus.

Taotlusvormi kogukonna liikumisürituse korraldamiseks ja liikumisüritusel osalejate registreerimislehe ja juhendi leiad TSKLi kodulehelt (punktid 16,17,18).

Toetus makstakse välja pärast ürituse toimumist. Toetuse väljamaksmise tingimuseks on hiljemalt 1 kuu jooksul pärast liikumisürituse toimumist esitatakse selle kohta aruanne, mis sisaldab lühikirjeldust toimunud üritusest, osalejate arvu koos osalenute allkirjadega registreerimislehtedega ja mõned fotod sündmusest. Toetus väljamakstaksmiseks esitab taotleja kuluaruande koos maksedokumentidega tehtud kulutuste kohta ja mis ei saa olla suuremad, kui eraldatud toetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles