Imaveres asuv arendustehas täiendas oma ridu staažika tippjuhiga

Järva Teataja
Copy
Otepää vineeritehast juhtis Silver Rõõmussaar viimased kuus aastat, kokku töötas ta piirkonna ühes olulisemas ettevõttes aga rohkem kui 15 aastat.
Otepää vineeritehast juhtis Silver Rõõmussaar viimased kuus aastat, kokku töötas ta piirkonna ühes olulisemas ettevõttes aga rohkem kui 15 aastat. Foto: Maarius Suviste

Pikka aega UPM-Kymmene Otepää OÜd juhtinud Silver Rõõmussaar pani kodupaigas ameti maha ja läks vastu uutele väljakutsetele, kirjutab Lõuna-Eesti Postimees. 

Rõõmussaar jätkab tegevust metsa- ja puidusektoris ning liitus ettevõttega Fibenol, mis tegeleb puidust biomaterjalide tootmisega. Ta on seda meelt, et Fibenol pakub head võimalust rakendada oma seniseid kogemusi ja teadmisi uues ning põnevas valdkonnas.

Silver Rõõmussaar lisas, et puidust toodetud biomaterjalidel on oluline roll fossiilsete materjalide asendamisel ja CO2 jalajälje vähendamisel. «Usun, et biomaterjalide tootmine on lähiajal kiiresti kasvav valdkond. Puidutööstuse kogemused ja tehnilised teadmised annavad kindlust tulevikuks. Arvan, et suudan anda olulise panuse Fibenoli arengusse ning aidata kaasa ettevõtte jätkusuutlikule kasvule ja innovatsioonile,» rääkis ta.

Rõõmussaar jääb enda sõnul Lõuna-Eestiga kindlasti seotuks, kuid lähiajal on tööalased tegevused seotud ennekõike Fibenoli Järvamaal Imaveres asuva arendustehasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles