Sinilillejooksuga saab võita tasuta klassiekskursiooni (1)

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Sinilille teatejooks tõi eelmisel aastal starti arvukalt Järvamaa koolide klasse.
Sinilille teatejooks tõi eelmisel aastal starti arvukalt Järvamaa koolide klasse. Foto: Ants Leppoja/Järvamaa Eesti südamaa

Nii nagu eelmisel aastal, nii ka tänavu ootab Paide Linnameeskond esindusvõistkonna aprilli kodumängude vaheajal Järvamaa koole osalema Sinilillejooksule, mille peaauhind on tasuta klassiekskursioon koos toidupaki ja taskurahaga õpilastele.

Paide Linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar ütles, et osalemiseks tuleb klassi kümneliikmeline võistkond 5. aprilliks kirja panna ning võistluspäeval mängule tulla. "Igale kirjapannud võistkonnale anname 40 tasuta pääset mängule, et õpilsed saaks õpetajad, lapsevanemad ning sõbrad ka kaasa võtta," märkis ta.

Jooksud toimuvad kahel mängupäeval. Saare sõnul on I - IV klassid võistlema oodatud 6. aprillil Paide Linnameeskonna ja FC Kuressaare mängul ning V - IX klassid 20. aprillil Paide Linnameeskonna ja Tartu JK Tammeka mängul. "Igal võistlejal tuleb läbida umbes 70 meetrit pikk jooksumaa ning teatepulga asemel antakse edasi Paide Linnameeskonna salli, mis pannakse järgmisele jooksjale kaela," selgitas ta.

Iga etapi võitnud klassi autasustatakse Saare sõnul sinilillekarika ja -medalitega. Osalusmedalid saavad kõik osalenud klassid ja peale selle kingiks erinevaid meeneid.

Sinilille teatejooksu peaauhind on tasuta klassiekskursioon Eesti piires, mille eest tasub Paide Linnameeskond koostöös oma toetajatega. "Peaauhind loositakse välja kõigi jooksul osalenud ning selle lõpetanud klasside vahel viimasel etapil 20. aprillil pärast teise etapi lõppu, jalgpallimängu lõpuvile järel. Loosimise viib läbi Kaitseliidu Järva Maleva pealik," lausus Saar.

Peaauhind sisaldab tasuta bussi renti koos juhiga üheks päevaks Eesti piires ekskursioonile sõitmiseks, toidupakke kõigile ekskursioonil osalevatele lastele ning saatjatele ja 10 eurot taskuraha igale ekskursioonil osalevale lapsele. Ekskursioonil saab osaleda maksimaalselt 40 inimest (koos õpetajate ja saatjatega).

Arto Saar ütles, et ettevõtmise eesmärk on tõmmata tähelepanu “Anname Au” kampaaniale ning aidata müüa Sinilille meeneid, millest saadava rahaga toetatakse Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane. "Peale selle annab sinilillejooks hea võimaluse tuua Järvamaa lapsed liikuma ja pakub võimalust osaleda hariva peaauhinna loosimisel," märkis ta.

Oma klassi saab jooksule kirja panna aadressil saar.arto@gmail.com või helistades telefonil 525 7373.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles