Värsked triibud joonistatakse maha õigel ajal

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Paides Puuvilja ja Pärnu tänava ristmikul on hästi näha, et teemärgistus vajab värskendust. Tegelikult on kogu Pärnu ja Tallinna tänava ulatuses ülekäigurajad ning ülejäänud teemärgistus väga kulunud moega.
Paides Puuvilja ja Pärnu tänava ristmikul on hästi näha, et teemärgistus vajab värskendust. Tegelikult on kogu Pärnu ja Tallinna tänava ulatuses ülekäigurajad ning ülejäänud teemärgistus väga kulunud moega. Foto: Dmitri Kotjuh

Tähelepanelikud sõidukijuhid ja jalakäijadki on Paides ja Türil liikudes küllap täheldanud, et teemärgistus on teedelt kadunud nagu kevadine lumi. Tee kõrval olevate liiklusmärkide järgi saab küll aru, et tegemist on ülekäigurajaga, ent asfaldil pole seda peaaegu et märgata, sest märgistuseks kasutatud valge värv on sealt ammu kulunud.

Sama olukord on ka ülejäänud teemärgistusega ning reastumisjooned ja muud tähised on asfaldilt peaaegu olematuks kulunud.

Paide linnamajandusosakonna juhataja Mait Grigorjev ütles, et nii-öelda triibutamistööd tulevad linnas kindlasti, aga õigel ajal. See tähendab, et ilmaolud peavad olema sellised, et märgistust ei üllataks üleöö maha sadanud lumi. Nii on vähemalt aprilli alguses seda tööd veel ennatlik plaanida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles