Selgus Järvamaa meesveteranide võrkpallimeister

Järva Teataja
Copy
Võidukas Paide meeskond.
Võidukas Paide meeskond. Foto: Erakogu

Eelmisel reedel peeti Konesko Türi spordihoones Järvamaa meesveteranide 2024. aasta võrkpalli meistrivõistluste otsustavad mängud.

Jaanus Nilp SK Imaverest andis teada, et kokku osales meistrivõistlustel viis meeskonda (Paide, Türi, Koeru, Aravete ja Imavere).

Meeskonnad kohtusid omavahel kahel korral. Viimaseks mängupäevaks oli veel mängimata viis kohtumist ja esikolmiku kohad sõltusid just viimaste mängude tulemustest. „Kõige lähemal meistritiitlile oli Paide meeskond, kes vajas ühte geimivõitu. Kohe avamängus see ka õnnestus, kuid mäng kaotati Türi meeskonnale 1:2,” sõnas Nilp.

Paide oli parem ka Aravete meeskonnast 2:1. Aravete meeskond võitis oma teises mängus Imavere meeskonda 2:1. Türi oli ka teises mängus võidukas Koeru üle 2:0. Imavere ja Koeru omavahelises mängus jäi peale Imavere 2:0.

Sellega oli Järvamaa meesveteranide meistriks tulnud Paide meeskond 21 punktiga, teise koha sai Türi 17 punktiga ja kolmanda koha Aravete 15 punktiga. Neile järgnesid Imavere ja Koeru.

Paide meeskond mängis koosseisus: Jüri Karus, Veiko Tihemets, Raido Paesüld, Fred Viirmaa, Kaimar Männigo, Rene Martin, Hannes Reino-Alberi, Mait Kohk, Uno Lukas ja Taivo Kivimäe.

Samal ajal toimus ka võrkpalli kevadturniir naiskondadele. Siin oli võidukas Paide I naiskond, kes võitis kõik mängud 2:0. Paide I naiskonnale järel sai teise koha Paide II naiskond, kolmanda koha Saarepeedi ja neljanda koha Järva valla naiskond. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles