Järvamaa õpilaste kodu-uurimiskonverents kutsub osalema

Järva Teataja
Copy
Paides Wittensteini tegevusmuuseum.
Paides Wittensteini tegevusmuuseum. Foto: Anne Põder

Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa muuseum annab teada, et lähenemas on Järvamaa õpilaste maakondlikku kodu-uurimistööde konkursi tööd esitamise tähtaeg.

Ettevõtmise eesmärk on Järvamaa kultuuri- ja loodusloo, mineviku ja oleviku jäädvustamine ning kodukoha ja kodu-uurimise järjepidevuse väärtustamine.

Osalema on oodatud Järvamaa koolide V-XII klassi õpilased. Uurimistööd hindab SA Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa muuseumi moodustatud komisjon.

2023/2024 õa-l valminud õpilaste loov- ja uurimistöid on võimalik saata kuni 20. maini digitaalselt aadressile info@wittenstein.ee või paberkandjal SA Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa muuseumisse (Tallinna tn 9 ja 11, Paide 72702). Kui ei ole kokku lepitud teisiti, jääb paberkandjal esitatud töö korraldajatele.

Konverents toimub 23. mail Paides Wittensteini Tegevusmuuseumis (Tallinna tänav 9 ja 11). Järvamaa kodu-uurimiskonverentsi korraldavad ja toetavad: Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp, Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa muuseum ja MTÜ Järvamaa Muuseumi Sõprade Selts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles