Linnastaadioni murukamar saab lõpuks sobivasse mõõtu

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide linnastaadioni muruväljak on edaspidi mõõtudes 100 × 65 meetrit ja vastab jalgpalliväljakutele esitatavatele miinimumnõuetele.
Paide linnastaadioni muruväljak on edaspidi mõõtudes 100 × 65 meetrit ja vastab jalgpalliväljakutele esitatavatele miinimumnõuetele. Foto: Dmitri Kotjuh

Hiljuti alustas Paide spordikeskus linnastaadionil laiendustöid, mille tulemusel saab staadioni keskel olev jalgpalliväljak lõpuks ometi õigetesse mõõtudesse, mis on nõutav Eesti kõrgliiga jalgpallimängude korraldamisel.

Paide linnastaadioni muruväljaku mõõdud olid seni Eesti spordiregistri andmetel 98 × 64 meetrit. Rahvusvahelisel tasemel mänge teenindavatele jalgpalliväljakutele on esitatud nõuded, kus väljaku pikkus peaks jääma 100 ja 110 ning laius 64 ja 75 meetri sisse.

Paide spordikeskuse juhatuse liige Indrek Kivimäe ütles, et kaevetööd on väljaku servades juba tehtud ja jäänud on viimistlemine. «Tegime väljaku ühelt poolt laiemaks kaugushüppekastide arvel ja otsast pikemaks ka. Eelmisel nädalal sadanud lumi tõmbas natuke töödele pidurit, kuid ilmade soojenedes tegutseme kohe edasi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles