Paide Linnameeskond saab karikavõistluste poolfinaali mängida kodumurul

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Linnameeskond alistas Tipneri karikavõistluste veerandfinaalis FC Kuressaare, poolfinaalis tuleb nüüd jagu saada Nõmme Kalju FC-st.
Paide Linnameeskond alistas Tipneri karikavõistluste veerandfinaalis FC Kuressaare, poolfinaalis tuleb nüüd jagu saada Nõmme Kalju FC-st. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti jalgpalli liit loosis täna ennelõunal välja Evald Tipneri karikavõistluste poolfinalistid ning meeskonnad, kes saavad olla kohtumistel võõrustaja rollis. Fortuuna soosis Paide Linnameeskonda mitmel moel.

Esmalt loositi välja meeskonnad, kes saavad mänge pidada kodumurul. Esimesena vupsas loosikausis välja Tallinna FCI Levadia nimi ning seejärel Paide Linnameeskonna nimi. See tähendas, et õnneks ei lähe kaks suurimat favoriiti vastamisi poolfinaalis ning mõlemad saavad finaali pürgida oma fännide silme all ja toetusel.

Kõige sobivam oleks olnud, kui fortuuna oleks Paide Linnameeskonnale loosinud poolfinaali vastaseks JK Viimsi, kes mängib Paide Linnameeskonnast liiga madalamal, kuid nii hästi siiski ei läinud. Loosi tahtel kohtub hoopis Tallinna FCI Levadia Viimsi JK-ga ning Paide Linnameeskond peab finaali pääsu nimel sotid selgeks mängima Nõmme Kalju FC-ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles