Riik kutsub tunnustama siseturvalisuse vabatahtlikke

Järva Teataja
Copy
Foto: Mihkel Leis/Fotograaf Mihkel Leis

Siseministeerium kutsub juba neljateistkümnendat aastat üles tunnustama siseturvalisuse vabatahtlike rühmi ja nende toetajaid - kandidaate saavad siseministeeriumi kodulehe kaudu esitada kõik Eesti inimesed ja organisatsioonid hiljemalt 28. aprilliks.

„Eesti turvalisus sünnib riigi, erasektori ja kogukonna koostöös, kus meil kõigil on oluline roll. Kogukondades on eriti oluline roll vabatahtlikel, kes oma tegevusega toetavad ja aitavad kutselisi siseturvalisuse töötajaid ning panustavad seeläbi meie igapäevasesse turvatundesse ja ohutusse. Väärtustamaks nende tublide inimeste ja meeskondade tööd ning aega täname vabatahtlike rühmi, ettevõtteid, asutusi, ühinguid ja inimesi, kes panustavad me riigi turvatundesse oma vabast tahtest,“ ütles siseminister Lauri Läänemets.

„Praeguses julgeolekuolukorras on kogu ühiskonna elanikkonnakaitsealane ettevalmistus võtmetähtsusega. Seetõttu on senisest veelgi olulisem roll täita meie vabatahtlikel ühendustel, kes aitavad tõsta kogukondade ja ühiskonna teadlikkust ja oskusi kriisi korral ise toime tulla ning võimalusel teisigi abistada. Oma panusega turvatunde loomisse on nad suureks eeskujuks ja igaüks neist tunnustust väärt,“ lisas Läänemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles