Paide linnameeskond otsib noortele tegusat juhti

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Linnameeskond otsib andekatele noortele jalgpalluritele akadeemiasse juhti.
Paide Linnameeskond otsib andekatele noortele jalgpalluritele akadeemiasse juhti. Foto: Liisi Troska/eesti Jalgpalli Liit

Paide linnameeskond kuulutas välja konkursi sügisest tegevust alustava jalgpalliakadeemia ja noortetöö metoodilise juhi leidmiseks.

Ametikohale otsitava inimese töö eesmärk saab olema akadeemia ning noortesüsteemi üldise tegevuse, metoodika ja arengu juhtimine vastavalt klubi visioonile ja eesmärkidele.

Paide Linnameeskonna spordidirektori Gert Kamsi sõnul on koostöös Järvamaa kutsehariduskesksusega septembris alustava jalgpalliakadeemia vastu huvi suur ning tugeva spetsialisti organisatsiooni toomine asjade loogiline käik.

“Oleme klubina tegemas järgmist ja väga olulist sammu. Kuna meie sportlik eesmärk on kasvatada tulevasi tippmängijaid, peame oma fookuse selgelt seadma metoodilisele tarkusele. Selleks otsime metoodilist juhti Paide Linnameeskonna noortesüsteemi ja akadeemiasse, kes suudab juhtida sportlikke protsesse ning omab kogemust, selget käekirja ja nägemust metoodika elluviimisel ja rakendamisel," lausus Kams.

Klubi koduleheküljelt www.paidelinnameeskond.ee/head-of-paide-football-academy leiab nii eesti- kui ingliskeelse töökirjelduse.

Linnameeskond palub kandidaatidel esitada oma CV ja kaaskiri hiljemalt 31. maiks e-posti aadressile: info@paidelinnameeskond.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles