Kooliperre lisandus londiga tegelane

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Väätsa koolil on nüüd päris oma TOREvant, kes jõudis kooli Mirjam Kerbi (pildil tagareas vasakult esimene) ettevõtlikkusel tema loovtöö käigus.
Väätsa koolil on nüüd päris oma TOREvant, kes jõudis kooli Mirjam Kerbi (pildil tagareas vasakult esimene) ettevõtlikkusel tema loovtöö käigus. Foto: Väätsa kool

Nii mitmeski Järvamaa koolis on erkpunast karva maskott TOREvant juba tuttav tegelane. Teda võib kohata kooliaasta avaaktusel, spordipäeval ja teistel üritustel. Ka Väätsa koolis on TOREvant ühel ja teisel ettevõtmisel platsis olnud. Aga et vants Väätsale jõuaks, tuli teda laenuks küsida. Laenamistega, muidugi, on nagu on. Nii võeti Väätsal nõuks, et sellele tuleb leida lahendus ja koolile on päris oma vantsi vaja.

Väätsa kool unistas oma TOREvandist, ent kaheksandas klassis õppival Mirjam Kerbil oli tarvis leida kohustuslikuks loovtööks teema, seega võttis ta nõuks end proovile panna ja hakkas koguma raha TOREvandi valmistamiseks.

Mirjami juhendaja Laivi Pilipenko sõnul liitus Väätsa kool TORE-koolide ühinguga juba paar aastat tagasi ning sellest ajast tegutseb seal ka TORE-õpilaste ring, mille liige ka Mirjam on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles