Estonian Voices põikab Türile uut albumit esitlema

Järva Teataja
Copy
Ansambel Estonian Voices.
Ansambel Estonian Voices. Foto: Konstantin Sednev

Eelmisel nädalal ilmus vokaalansambli Estonian Voices kolmas helgekõlaline album “Kallimale”. Uue plaadi kolmteist lugu on saanud inspiratsiooni popist, jazzist, nii Eesti kui ka Aafrika rahvamuusikast ning sündinud oma valdkonna tipp-produtsentide ja helirežissööride abiga. Plaadi esitluskontsert toimub täna Tallinnas, Jazzkaare festivali raames. Türile jõuab ansambel esitlustuuriga kolmapäeval, 24. aprillil.

“Nimetame ise uuel albumil kõlavaid laule “südamelauludeks”, aga neid võib võtta ka kui kolmeteist lühijutustust, mille oleme püüdnud üheks helgekõlaliseks helivaibaks seada. See album teeb iga kuulaja kõrvadele ühe mõnusa pai,” kirjeldab albumit Estonian Voicese liige ja kunstiline juht Kadri Voorand.

Albumil kõlab originaallooming. Kuuleb laulja-laulukirjutaja tüüpi meloodiaid, mida Estonian Voicese kuus lauljat neile omase delikaatsuse, kõlakvaliteedi ning harmooniatunnetusega esitavad. Enamiku albumi muusikast on kirjutanud Kadri Voorand, ühe pala autoriks on ansambli sopran Maria Väli. Lõpptulemusse on oma panuse andnud kõik ansambli liikmed – lisaks eelnimetatutele Mirjam Dede, Aare Külama, Rasmus Erismaa ning Mikk Dede.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles