Ahula riideaidas asjadel hindu ei ole

Maarja Ilves
, reporter
Uuendatud 18. aprill 2024, 07:25
Copy
Ahula riideaidast leiavad endale korralikud rõivad selga nii väikesed kui suured taaskasutuse sõbrad. Esindatud on sellised kaubamärgid nagu Didrikson, Nike, Guess, Tommy Hilfiger, kuid leidub ka Hiina kaubamärke.
Ahula riideaidast leiavad endale korralikud rõivad selga nii väikesed kui suured taaskasutuse sõbrad. Esindatud on sellised kaubamärgid nagu Didrikson, Nike, Guess, Tommy Hilfiger, kuid leidub ka Hiina kaubamärke. Foto: Maarja Ilves

Möödunud suve lõpus otsustasid Reet Kaljula, Hetty Juurik ja Lia Pent võtta käsile Järva-Madisel asuva kiriku riideaida puhastuse ning viia kõik sealne kõlbulik inimestele lähemale. 2023. aasta 2. augustil avati Ahula rahvamajas taaskasutuskeskus nimega Ahula Riideait.

MTÜ M.E.I.E ja Järva-Madise koguduse koostöös on endises kultuurimajas veidi üle poole aasta olnud avatud Ahula riideait.

Järva-Madise kogudusel oli mure mitme aasta jooksul kogunenud humanitaarabi jagamisega. Kolm naist aitasid selle mure murda. Järva-Madise kiriku riideaida puhastamise üks eestvedajatest, Reet Kaljula, ütles, et neid jahmatas asjade seis, mis kohapeal selgus: ruumid olid väga väikesed ja esemete hulk tohutu. Peale selle oli ajahammas muutnud vana aida varisemisohtlikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles