Miljon eurot elavdab maaelu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondimurdjaks kutsutud karussell kaob üsna pea Väätsa kortermajade vahelt, Leaderi toetusel kerkib sinna paljude atraktsioonidega ohutu mänguväljak.
Kondimurdjaks kutsutud karussell kaob üsna pea Väätsa kortermajade vahelt, Leaderi toetusel kerkib sinna paljude atraktsioonidega ohutu mänguväljak. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Roosna-Alliku meiereisse tuleb huvikoda, Väätsa lapsed saavad uhke mänguväljaku ja Järva-Jaani noored masina suusaradade sissesõitmiseks. Projektitoetust jagus 92 taotlejale.

Järvamaa Leaderi tegevusgrupid jagasid 1 008 443 eurot maapiirkondade elu elavdamiseks, raha läheb keskkonna ja kogukonna arengu, aga ka ettevõtluse ja turismi edendamise tarvis.
Väätsa vallavalitsus asendab laste õnnetus seisus mänguväljaku uuega. Praegu on Põllu tänava kortermajade vahel vaid kaks kiike, liumägi ja kondimurdjaks kutsutud karussell, ehitusnõunik Heigo Laaneoks on vähehaaval ohtlikuks muutunud atraktsioone maha lammutanud.

Sel suvel peaks Väätsa lapsed saama hullata juba uuel, ohutul mänguväljakul: Lõuna-Järvamaa koostöökogu määratud 41 273 euro suurune toetus aitab osta ronimisvõrke, liumägesid, liivakaste, kiikesid ja karusselli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles