Magusate üllatustega pood tegutseb juba tosin aastat

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kaupluse Õige Magus müüja Relika Kuusik (paremal) on olnud kohaga seotud selle avamisest saati ning türilastele tuttav ja usaldusväärne inimene andma ostunõu.
Kaupluse Õige Magus müüja Relika Kuusik (paremal) on olnud kohaga seotud selle avamisest saati ning türilastele tuttav ja usaldusväärne inimene andma ostunõu. Foto: Dmitri Kotjuh

Türi kesklinnas on üks väike magusaoaas, mis on üles kasvatanud juba terve koolipõlvkonna jagu magusasõpru. Ettevõttele Convi Food Sweets kuuluv pood Õige Magus tähistas hiljuti 12. tegevusaasta täitumist.

See verstapost pani kogukonda siiralt rõõmustama. Ühisel jõul ja nõul on omanäoline pood üle elanud ka rasked ajad ning pakub endiselt üllatusi nii suurtele kui väikestele magusasõpradele.

Convi Food Sweetsi juht Anu Zinovjev ütles, et poe edu pant on kindlasti olnud tootmisettevõtte toetav õlg. «Meil õnnestus küll olla õigel ajal õiges kohas, kuid kauplusega, kus müüakse­ ainult magusat, me tõenäoliselt praegu ei tegeleks,» lausus ta. «Rasked ajad on aidanud üle elada tootmine ja veidi parematel aegadel on kauplus ise toime tulnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles