Emadepäev toob presidendipaari Türile

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
President Alar Karis ja proua Sirje Karis viibisid eelmisel aasta Jõgeval olnud kontsertaktusel ning tegid ühispildi ka Jõgevamaa aasta emaks kuulutatud Karin Uuskülaga.
President Alar Karis ja proua Sirje Karis viibisid eelmisel aasta Jõgeval olnud kontsertaktusel ning tegid ühispildi ka Jõgevamaa aasta emaks kuulutatud Karin Uuskülaga. Foto: Presidendi kantselei

Emadepäev, 12. mai kujuneb Türi rahvale, aga miks mitte ka kaugema kandi järvalastele eriti esinduslikuks, sest kevadpealinnas peetavale emadepäeva kontsertaktusele saabub ka presidendipaar ja seda kannab telepildis üle Eesti Rahvusringhääling.

Presidendi kantselei kinnitas Järva Teatajale, et emadepäeval on presidendipaar Türile tulemas, ja ka Türi kultuurikeskuse direktor Ülle Välimäe sõnas, et tõepoolest on presidendi kantselei ja ERRi koostöös korraldatava kontsertaktuse paigaks valitud kevadpealinna kultuuritempel.

«Ettepanek tuli kantseleilt ja ma täpselt ei tea, aga arvan, et selle taga võib olla presidendi kultuurinõunik Rasmus Puur,» pakkus Välimäe välja. Nimelt on Puur käinud Türil Vanalinna hariduskolleegiumi keelpilliorkestriga mitu korda esinemas ja pillilaagris ning teab hästi, millised võimalused majal kontserdi korraldamiseks pakkuda on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles