Politseinikud võtsid ette Roosna-Allikul, Paides ja Türil kihutajad

Järva Teataja
Copy
Kiirusemõõtmine Tallinna–Tartu maanteel Puurmannis. 
Kiirusemõõtmine Tallinna–Tartu maanteel Puurmannis. Foto: Eero Vabamägi

Möödunud nädalal toimunud liiklustalgutel trahvis politsei 2500 kiiruseületajat, lisaks vesteldi 400 kiirusepiirangu vastu eksinud juhiga. Patustajaid tabati ka Järvamaal.

Terve eelmise nädala kestnud talgutel osales üle 600 politseiniku, kes kontrollisid enam kui 1200 kohta üle Eesti, millest kodanikud eelnevalt liiklustalgute veebilehel teada olid andnud. Lisaks kiiruseületamistele fikseeriti ka 328 muud rikkumist.

Kesk-Eesti politseijaoskonna patrulltalituse juht Alar Smirnov sõnas, et siinsed politseinikud kontrollisid eelmisel nädalal Järva- ja Raplamaal 36 kohta, millest inimesed eelnevalt liiklustalgute veebilehel teada olid andnud. „Selle aja jooksul vesteldi kahe sõidukijuhiga, fikseeriti 12 kiiruseületamist ning kolm muud rikkumist,” täpsustas ta. „Oleme tänulikud inimestele kohtade teada andmise eest ja liiklusjärelvalve käigus need murekohtadena ka fikseeriti. Politseil on ka tulevikus plaanis neis kohtades liiklust jälgida. Peab mainima ka seda, et kõik murekohad pole võib-olla sellised, kus peaks tingimata kiirust mõõtma, vaid oleks otstarbekas tee-ehituslikult midagi muuta. Selles osas teeme ettepanekuid teeomanikele.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles