Liiklustalgutel võeti ette autoga kihutajad

Kuido Saarpuu
Copy
Politseinikud rahustavad ja kontrollivad liiklust ennekõike neis kohtades, millest inimesed teada andsid.
Politseinikud rahustavad ja kontrollivad liiklust ennekõike neis kohtades, millest inimesed teada andsid. Foto: Järva Teataja

Möödunud nädalal olnud liiklustalgutel trahvisid politseinikud 2500 kiiruseületajat, lisaks vestlesid nad 400 kiiruspiirangu vastu eksinud juhiga. Rikkujaid tabati ka Järvamaal.

Terve eelmise nädala kestnud talgutel osales üle 600 politseiniku, kes kontrollisid enam kui 1200 kohta üle Eesti, millest inimesed olid eelnevalt liiklustalgute veebilehel teada andnud. Peale selle märkasid politseinikud 328 muud rikkumist.

Kesk-Eesti politseijaos­konna patrulltalituse juht Alar Smirnov sõnas, et politseinikud kontrollisid eelmisel nädalal Järva- ja Raplamaal 36 kohta, millest inimesed oli liiklustalgute veebilehel teada andnud. «Selle aja jooksul vesteldi kahe sõidukijuhiga, fikseeriti 12 kiiruseületust ja kolm muud rikkumist,» täpsustas ta. Smirnov oli tänulik inimestele kohtade teadaandmise eest ja liiklusjärelevalve käigus need murekohana ka ära märgiti. «Politseil on ka edaspidi plaanis neis kohtades liiklust jälgida,» lausus ta. «Kõik murekohad pole võib-olla sellised, kus peaks tingimata kiirust mõõtma, vaid oleks otstarbekas tee-ehituslikult midagi muuta. Selles suhtes teeme ettepanekuid teeomanikele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles