Presidendi abikaasa Paides Selleks, et lapse sünd oleks rõõmus ja turvaline kogemus, on vaja tagada professionaalne meditsiinilise abi kättesaadavus

Järva Teataja
Copy

Vabariigi Presidendi abikaasa Sirje Karis külastas eelmisel nädalal Paides Järvamaa Haiglat, kus ta andis üle Sünnitusmajade Fondi patroonina haigla sünnitusosakonnale sünnitajate tsentraalse jälgimise süsteemi (OmniView). See abistab ämmaemandaid ja arste patsientide jälgimisel ning annab võimaluse kiiremini reageerida kriitilistes olukordades.

„Selleks, et lapse sünd oleks rõõmus ja turvaline kogemus, on vaja luua toetav keskkond ning tagada professionaalne meditsiinilise abi kättesaadavus,“ sõnas Sirje Karis. Ta tunnustas haigla arstide, õdede, ämmaemandate, hooldajate pühendumust, professionaalsust ja nende töö olulisust piirkonna inimeste jaoks.

„Mul on hea meel, et Sünnitusmajade Fondi ja heategevusliku Aitan Eestit MTÜ toel saab Järvamaa Haigla sünnitusosakond nüüd abiks seadme emade paremaks jälgimiseks. Olgu see abiks, et tagada emade ja nende sündimata laste heaolu ning aidata kaasa ohutule sünnitusele,“ ütles Sirje Karis. Eestis sündis eelmisel aastal 10 721 last, kellest 216 sündis Järvamaa haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles