Suurpere konkursile saab kandidaate esitada veel loetud päevad

Järva Teataja
Copy
Mullu sai aasta suurpereks perekond Kalam Tartumaalt Vasulast. Sinna kuuluvad vanemad Kristjan ja Britt ning lapsed Maria, Markkus, Mattias ja Marten.
Mullu sai aasta suurpereks perekond Kalam Tartumaalt Vasulast. Sinna kuuluvad vanemad Kristjan ja Britt ning lapsed Maria, Markkus, Mattias ja Marten. Foto: Mihkel Maripuu

Suurpere konkursile saab kuni pühapäeva, 28. aprilli hilisõhtuni esitada vähemalt nelja lapsega perekonda kandidaadiks Eesti lasterikaste perede liidu korraldatavale aasta suurpere konkursile, mille võitja saab Bigbankilt 10 000 euro suuruse stipendiumi.

Kandidaate aasta suurpere tiitlile saavad vastavalt konkursi statuudile esitada kõik Eestimaa inimesed – perekonnad ise, suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad. Selleks on vaja täita Eesti lasterikaste perede liidu veebilehel vastav ankeet.

Mullusel konkursil osales 85 perekonda ning tiitli ja Bigbanki poolt välja pandud 10 000 euro suuruse stipendiumi pälvis nelja lapsega perekond Kalam Vasulast Tartumaalt. Nii ema kui isa on Tartu ülikooli reaalteaduste taustaga ehk nagu nad ise ütlesid "hariduse ja teaduspõhisuse usku".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles